Aparate aer conditionat Sibiu I Sisteme climatizare Sibiu - Aparate Aer Conditionat -Sisteme Climatizare-Daikin-Mitsubishi

aer conditionat sibiu

aer conditionat sibiu
Du-te la conținut

Pompe caldura

Aparate Aer Conditionat -Sisteme Climatizare-Daikin-Mitsubishi
Published by iceberg în Utile · 18 Ianuarie 2020
Tags: pompacaldurapompacalduraMitsubishiZubadan
Ce este pompa de căldură aerapă?
O pompă de căldură aer-apă are două funcții principale: încălzirea locuinței și producerea de apă caldă menajeră. Unele modele oferă, de asemenea, și răcire. Pompa de căldură aer-apă este potrivită pentru o casă nouă sau pentru înlocuirea unui sistem de încălzire vechi. Pompa de căldură aer-apă vă ajută să faceți economii de energie datorită eficienței sale energetice: cantitatea de energie termică produsă este mai mare decât cantitatea de energie electrică consumată. Pentru a vă asigura că instalați echipamente de înaltă performanță, cel mai bine este ca pompa de căldură cu sursă de aer să fie certificată, așa cum sunt pompele produse de Mitsubishi Electric.
Pompa de căldură Mitsubishi Electric realizează un lucru care pare imposibil. Cu o capacitate de doar un kilowatt de energie electrică, generează de patru ori mai multă energie pentru încălzire, pentru că aproximativ 75% din energia necesară este extrasă din mediul înconjurător.
Pompele de căldură, surse termice regenerabile:
• au o eficiență energetică mai mare cu 60% decât sistemele de ardere tradiționale;
• nu emit CO2 la locul de instalare;
• utilizează energia regenerabilă din aer.
  • Încălzirea locuinței: pompa aer-apă transmite căldură în casă prin intermediul unui modul hidraulic care este conectat la radiatoare, ventilo-convectori sau la încălzirea prin pardoseală.
  • Încălzirea și producerea apei calde menajere: pe lângă încălzirea locuinței, pompa de căldură aer-apă produce și apa caldă menajeră necesară pentru confortul dvs. prin integrarea unui boiler în modulul hidraulic.
  • Încălzirea și răcirea casei: pompa de căldură aer-apă poate, de asemenea, să vă răcească locuința și să vă asigure încălzirea.
  • Încălzirea, răcirea și producerea apei calde menajere: pompa de căldură aer-apă poate încălzi sau răci casa în funcție de anotimp, asigurând în același timp producerea de apă caldă cu un boiler integrat în modulul hidraulic.
  • Instalare flexibilă: unitatea exterioară și modulul pot fi separate cu până la 80 de metri (în funcție de model), lăsând mai mult spațiu pentru alegerea locului instalării.
  • Rezistența la îngheț: conexiunile frigorifice ale unei pompe de căldură aer-apă nu necesită protecție împotriva înghețului.
  • Eficiența energetică: Eficiența energetică a unui dispozitiv este măsurată prin coeficientul de performanță (COP). Pompele de căldură aer-apă Mitsubishi Electric au un COP de până la 5.1. Aceasta înseamnă că pentru un kW de energie electrică consumată, pompa de căldură aer-apă va produce echivalentul a 5 kW de energie electrică. Toate modelele noastre prezintă o etichetă energetică A ++. În plus, ele sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră pentru a menține capacitatea de încălzire în medii extreme (Zubadan).
  • Tehnologia de acasă: pompele de căldură Mitsubishi aer-apă pot fi controlate fie de la distanță, de pe telefon sau tabletă, fie din casă, cu o telecomandă / termostat fără fir.
Pompa de căldură este o mașină electrică bazată pe ciclul termodinamic al fluidului refrigerant. Transferă căldura de la un mediu de joasă temperatură spre unul de temperatură mai ridicată.
În practică, energia termică gratuită este prezentă în aer în cantități nelimitate și este folosită pentru a încălzi locuințele și pentru obținerea de apă caldă de consum (menajeră). Energia electrică ce alimentează pompa de căldură este folosită doar pentru acționarea compresorului și a altor dispozitive auxiliare.
Sistemele de pompe de căldură Ecodan® garantează performanțe energetice ridicate chiar și la temperaturi scăzute. Toate dispozitivele externe sunt capabile să ridice temperatura pe tur până la 60°C, pentru a permite o acumulare rapidă și eficientă a apei calde de consum (menajere).
Eficiența energetică ridicată a pompelor de căldură Ecodan® este posibilă datorită tehnologiei de vârf prezentă în fiecare componentă a pompei de căldură. De exemplu, datorită dispozitivului “Flash Injection”, unitățile externe din seria Zubadan mențin constantă capacitatea fluxului de aer până la -15°C.
Funcționarea pompei de căldură aer-apă
Pompa de căldură aer-apă preia energia din aer prin unitatea exterioară, transformându-o înainte de a o readuce la unitatea interioară, utilizând un schimbător de căldură. Unitatea interioară sau modulul hidraulic transmite apoi această energie transformată în circuitele de încălzire sau apă caldă.
Unitatea exterioară a pompei de căldură aer-apă
Unitatea exterioară a pompei de căldură aer-apă este un modul instalat în afara casei dvs., responsabil cu captarea căldurii din aerul exterior, care va fi transportată de un agent frigorific. Fluidul crește în presiune datorită compresorului unității exterioare a pompei de căldură aer-apă și apoi distribuie căldura în circuitul de încălzire interior. Acest ciclu se repetă continuu când pompa de căldură funcționează, în funcție de necesități. Acest tip de pompă de căldură aer-apă este denumit aerotermal.
Diferitele funcții ale unei pompe de căldură aer-apă
În funcție de model și de aspectul casei dvs., o pompă de căldură poate îndeplini unul sau mai multe obiective. Astfel, cu ajutorul pompei de căldură aer-apă, sunt posibile:
Modele diferite de pompe de căldură aer-apă
O pompă de căldură aer-apă este compusă, în general, dintr-o unitate exterioară și un modul hidraulic. Aceste două dispozitive pot fi legate între ele în funcție de două metode diferite.
Pompă de căldură aer-apă tip split
Unitatea exterioară și unitatea interioară ale unei pompe de căldură aer-apă splitată sunt legate prin conexiuni frigorifice. Schimbătorul de căldură, care transferă căldură în circuitul de încălzire, este integrat în unitatea exterioară. O pompă de căldură splitată are diferite avantaje:
Pompă de căldură aer-apă compactă
Unitățile exterioară și interioară ale unui pompe de căldură aer-apă compactă sunt conectate prin racorduri hidraulice. Unitatea interioară este echipată cu schimbătorul de căldură. Pompa de căldură aer-apă compactă are avantajul de a fi instalată simplu și rapid, deoarece nu este necesară instalarea conexiunilor de agent frigorific. În acest tip de instalare, racordurile hidraulice din unitatea exterioară trebuie să fie protejate de un sistem antiîngheț.
Avantajele unei pompe de căldură aer-apă Mitsubishi Electric
Gama de pompe de căldură aer-apă Ecodan, dezvoltată de Mitsubishi Electric, poate fi utilizată pentru a satisface necesitățile dvs. de încălzire, apă caldă menajeră sau încălzire, răcire și apă caldă. Pompele de căldură Mitsubishi Electric sunt certificate în conformitate cu standardele NF PAC și Keymark și respectă mediul înconjurător. Acestea sunt fiabile și puternice pentru a vă asigura confortul și un bun randament energetic:
Nu sunt comentarii
Sc Iceberg Srl -Solutii profesionale climatizare ,aer conditionat ,HVAC in Sibiu.Servicii de vanzare aer conditionat,montaj aer conditionat,service aer conditionat ,intretinere si revizie aer conditionat,service si reparatii aer conditionat,verificare si incarcare freon aer conditionat.
CONTACT
SC ICEBERG SRL
str.Calea Dumbravii Nr 135 Sibiu,ROMANIA
Mobil      0741 47 93 32Înapoi la cuprins